jom exchange link

Click kt banner bawah ni utk shopping di classywardrobe.com

Photobucket

visit our booth here :)

ask us here

ASK US HERE
Name:
Email Address:
Handphone No:
Question:

*Please check again your email and handphone no. We can't reply to u if u give us a wrong data. We will try our best to reply your question asap.

*To order, pls proceed to www.classywardrobe.com


This online form was provided by Freedback.

Tuesday, January 04, 2011

Cerita tentang www.classywardrobe.com di blog anda

Salam n Hi dearest customers and readers!

classywardrobe.com sedang mengadakan contest "cerita tentang www.classywardrobe.com di blog anda"

Syarat2nya adalah:

1)Anda mestilah mempunyai blog :) samada blogspot atau webpress

2)Meletakkan banner kami dan link ke www.classywardrobe.com. Code banner bole diambil di classywardrobe.blogspot.com. n jd follower blog ni :)

3) Memilih minimum 3 helai/item top/dress/outerwear etc dan menyatakan mengapa anda suka dan mahu membeli item tersebut. Gambar item boleh diambil di website kami. Anda dinasihatkan utk mix and match item tersebut sebaik mungkin menggunakan polyvore

4) Jika anda pernah membeli dari kami,paparkan gambar terbaik anda menggayakan item tersebut. Markah tambahan
akn diberikan :)

5) Menyatakan kenapa pembaca blog anda perlu membeli di classywardrobe.com. keistimewaannya?

6) Akhir sekali, anda harus memaparkan update blog anda ini ke wall facebook anda dan kami, fanpage classywardrobe.com

**Sila email kami butiran diri seperti nama, alamat, hp no, facebook account dan email utk dihubungi. Sila email alamat blog anda dan detail tersebut kepada: admin@classywardrobe.com

Senang sahaja bukan?

Utk hadiah:

1) 3 item pilihan anda sendiri
2) 2 item pilihan anda sendiri
3) 1 item pilihan anda sendiri;
dr classywardrobe.com *selagi stok masih ada

5 lagi hadiah misteri saguhati akan diberikan kpd anda

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan:

1) Kreativiti mix and match item yg telah dibeli dan cara anda menggayakannya.

2) Kreativiti mix and match menggunakan polyvore

3) Sebab mengapa anda suka dan mahu mendapatkan item tersebut.

P/S: kami akan memaparkan blog anda di classywardrobe.blogspot.com
Paling istimewa, Majalah Remaja keluaran 15 Januari 2011 akn review website kami di ruangan blog. Ambil peluang ni utk mengkormesialkan blog anda dan menangi hadiah dr kami!

Tarikh tutup: 31 Jan 2011

GOOD LUCK!!

4 comments:

syamimi fatin said...

boleh pilih cloth max berapa utk di- mix n match kan

classywardrobe said...

Minimum 3 helai..

LynN LoLa~~ said...

sis daini chantieekk!lynn nak join leyh?hihi (tapi malas nak type.law letak je post yang aritu bley tak?)hehe

LynN LoLa~~ said...

alaa sis~law tak edit pakai polyvore tu taley ker?tareti laa T_____T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...